Da hun ble døv, trodde hun aldri hun kunne synge igjen. Så meldte hun seg på audition – og sjokkerer alle!

døv jente synger
Mandy Harvey har sunget siden hun var en liten jente. Musikken har alltid vært en stor kilde til glede i livet hennes, og sorgen var derfor enorm da hun plutselig mistet hørselen, knapt 18 år gammel.

Livet til Mandy ble snudd på hodet etter at hun fikk en sykdom som gjorde henne døv. Drømmen om et liv fylt av musikk var en av mange ting den unge jenta nå måtte gi avkall på.

Men ettersom tiden gikk, merket hun at hun ikke helt klarte å gi slipp. Kanskje hun likevel kunne synge  – i hvert fall når ingen hørte henne? Ved hjelp av å stole på minnet om musikken og stole på at hun fortsatt kunne synge rent, begynte Mandy sakte men sikkert å finne tilbake til musikkgleden hun hadde mistet.

Det er nesten ikke til å tro at hun nå har meldt seg på musikk-konkurransen «America’s Got Talent». Foran dommerpanelet, med strenge Simon Cowell i spissen, står modige Mandy – med medbragt døvetolk som skal tolke det dommerne spør henne om.

Ved hjelp av minnet sitt, tro på seg selv og ved å kjenne vibrasjonene musikken gir i gulvet, er Mandy klar til sitt livs opptreden.

Hvordan det går, kan du se her! Dette bør du ikke gå glipp av! 

 

Kommentarer

kommentarer

Blogglisten hits