Hun hørte uteliggeren synge, og forandret livet hans for alltid!

Fra hjemløs til artist med platekontrakt – denne historien er fantastisk.

Doug Seegers er en mann i sekstiåra, som inntil nylig levde livet sitt på gata i USA.

I over 17 år livnærte han seg som gatemusikant, og sov under en bro.

Det var et hardt liv, med for mye alkohol. Men han hadde et unikt talent, som verden snart skulle få høre.

Møtet med svenske Jill

Den svenske countrystjerna Jill Johnson var i Nashville for å spille inn et TV-program, og ble tipset om at hun burde høre Doug synge. Hun fant ham til slutt på et lokalt herberge, og tok ham med i studio.

Det var ikke hvilket som helst studio, men selveste Johnny Cash sitt legendariske “Cash Cabin”.

– Da hun stoppet meg på gaten, hadde jeg ingen anelse om hvem hun var. Så gikk jeg på biblioteket og lånte meg en datamaskin. Da jeg så at hun var en stor stjerne i Sverige, tenkte jeg «Holy shit», sier Seegers til Aftenposten.

Siden den gang har livet hans snudd totalt. Debutalbumet hans har nå solgt til platina, og Seegers trenger aldri mer sove på gata.

Hør den fantastiske stemmen hans her:

Kommentarer

kommentarer

Blogglisten hits