- Jeg har postet brevene mine i hundebæsj i TO ÅR!

På den lyse siden, så var det jo flott at mannen omsider oppdaget dette?

Les også: Mann sovnet i fylla – våknet uten penis!

91 år gamle Alf Spence er ikke veldig fornøyd med at søppeldunken for hundebæsj var påfallende lik en postboks.
Alf er fra Bedale, i North Yorkshire. Etter to år med å poste brevene i hundebæsj kunne han fortelle:

En dame og hunden hennes kom bort til meg, pikket meg på skulderen, og lurte på hva jeg holdt på med. Hun begynte nesten å gråte da jeg fortalte henne det. Hun tok meg i hånden og viste meg at postboksen er på andre siden av veien.

Jeg har ikke det beste synet i disse dager, men likevell synes jeg at bostboksen og søppelkassen for hundebæsj er nesten identiske. De er begge røde, har samme fasong, og er begge festet på en stolpe. Jeg skal vedde på at jeg ikke er den eneste pensjonisten som har blitt forvirret av dette.

Postet brev feil

Hendelsen er fra 2011, og utklippet fra den britiske avisen The Sun.

Kommentarer

kommentarer

Blogglisten hits