Nybakt mor prøvde å SPISE babyen sin!

En nybakt mor var i ferd med å spise armen til sønnen sin, da sykepleierne fant henne!

Riktignok er det ikke uvanlig at nybakte foreldre sier at babyen deres er «til å spise opp» – men heldigvis er det ikke mange som mener det bokstavelig!

Sykepleierne på et sykehus i Guangdongprovinsen i Kina fikk sitt livs sjokk da de kom inn på en av fødestuene nylig. Den nybakte moren (24) var rett og slett i ferd med å spise opp sitt eget barn! Hun hadde armen til sin lille sønn godt plassert i munnen da sykepleierne kom til unnsetning.

Ifølge avisa The Mirror var kvinnens kjever fast låst rundt den lille armen, og sykepleierne måtte ha hjelp av flere kolleger for å redde den lille gutten. (Vi advarer mot sterke bilder)

kannibal

Armen ble ille tilredt, men forhåpentligvis vil ikke den lille få varige mén.

Etter den dramatiske episoden fikk kvinnen et beroligende middel.

– Det var virkelig et sjokk. Armen var kommet stygt til skade, og gutten har store merker og blødninger på grunn av bittet, sier en talsmann fra sykehuset til The Mirror.

kannibal2

Faksimile: The Mirror

Kastet på gaten

Den 24-årige kvinnen skal ha blitt lagt inn på sykehuset tre dager før fødselen. Inntil da hadde hun levd på gaten, fordi svigermoren hennes hadde kastet henne ut etter at hun begynte å oppføre seg merkelig.

Myndighetene er nå i ferd med å undersøke hvorfor kvinnen gikk til angrep på  sønnen, og skal samtidig vurdere om hun får barnet med seg hjem, eller om han må overlates til andre omsorgspersoner.

Kommentarer

kommentarer

Blogglisten hits