Se historisk fotballkeeper score 100 mål

40 år gamle Rogério Ceni har hatt en inholdsrik karriere med sin brasilianske klubb São Paulo, siden 1992 til og med i år har nemlig keeperen scoret 111 mål totalt for klubben i sitt hjerte!

I tillegg til å ha vært særdeles habil mellom stengene har altså målvakt Ceni bidratt sterkt til de totalt 17 titlene han har tatt med São Paulo som målscorer også. Hans sterkeste sesong var i 2005 da det ble totalt 21 scoringer for klubben, mens han altså totalt har fått med seg 111 scoringer. Samtlige scoringer har kommet fra frispark og straffemerket.

Uslåelig rekord?
Med dette er Rogério Ceni tidenes mestscorende keeper, og siden andreplassinnehaver José Luis Chilavert fra Paraguay står bokført med 62 scoringer før han la opp i 2004, så kan man regne med at det tar en stund før denne rekorden blir slått.

Ingen mål for Brasil
Ceni har også fått med seg 16 landskamper for Brasil, og var med i troppen i to verdensmesterskap. På landslaget har det imidlertid ikke blitt noen scoringer, da det der har blitt foretrukket andre straffe- og frisparkskyttere.

Scoret senest i juli
Siste scoring for Ceni for São Paulo kom forøvrig senest 14. juli 2013, da han scoret på frispark i 3-2 tapet mot Vitória.

Utrolige Nyheter tør tippe at vi aldri får se en keeper med lignende scoringsstatistikk igjen, og hedrer Rogério Ceni med å dele klippet med 100 scroinger av legenden under.

Se 100 scoringer med Rogério Ceni her:

Les også: Dette er verdens sterkeste fotballspiller

Kommentarer

kommentarer

Blogglisten hits