Donald Trumps første politiske reklamefilm er lansert. Og den kunne aldri blitt sendt i Norge…

::::::::::::::::::: FORELDET – UTGÅTT :::::::::::::::::::

Det politiske klimaet i Norge og USA er vidt forskjellig. Det kan man raskt konstatere etter å ha sett Donald Trumps første politiske reklamefilm. I Norge er det ikke lov med politisk TV-reklame. Men om det hadde vært lov så hadde denne neppe blitt sendt her i landet. For Trump skal ha en ting. Han kan ikke kalles politisk korrekt. For i den nye reklamefilmen går han i strupen på muslimer, IS og mexicanere. Og det verste er at reklamen har fått god mottakelse i USA.

Dette er kanskje den minst politiske korrekte TV-reklamen du noen gang kommer til å se. Og du kan bli mellom de første i Norge som ser den, ettersom den nettopp er lansert.

Gå til neste side for å se den mest politisk ukorrekte reklamen du har sett noen gang!